Det bedste el skateboard 2021 har den perfekte balance mellem forskellige parametre – fart, kvalitet, rækkevidde og vægt. Et el skateboard tilbyder en fantastisk måde at komme fra A til B på uden at skulle bekymre sig om trafikken – altså pånær den på cykelstien.

Branchen for elektriske skateboards har oplevet en vækst de senere år, hvilket betyder, at der er flere muligheder end nogensinde før for nye købere. Hvis du overvejer at anskaffe dig et el skateboard i år, er her nogle ting, du skal overveje, når du skal vælge mellem alle disse forskellige modeller

Selv om mærker har solgt deres egne boards i årevis nu, ved mange forbrugere ikke, hvor de skal starte, fordi der er så mange typer og stilarter på markedet lige nu. Alle elektriske skateboards tilbyder samme specifikationer.

Hvad er et elektrisk skateboard, og hvordan fungerer det?

Et elektrisk skateboard er et skateboard med motor, som du kan bruge til at køre rundt på. Sammenlignet med et almindeligt skateboard, så er det ikke meningen at du skal køre rundt og lave tricks på et elektrisk skateboard. De varierer på mange måder, lige fra motortype, hastighed de kan køre, vægt, pris og kvalitet. Nogle af skateboardsene kan køre op til 80 km/t, hvilket ikke er helt lovligt på de danske veje, hvor fartgrænsen på de elektriske skateboards lyder på 20 km/t.

De bedste elektriske skateboards på markedet i 2021

Det bedste elektriske skateboard i 2021 er det, som har de bedste specifikationer. Det kan være enten batterilevetid, rækkevidde, bremseevne, vægt, kvalitet, pris og farten. Hvis et elektrisk skateboard lever op til samtlige af parametrer – og scorer højeste karakterer, så har du et skateboard du bliver glad for i lang tid fremover.

Du går aldrig galt i byen, hvis du leder efter et elektrisk skateboard i disse brands: Boosted, Roadsurfing, WowGo, Razor Cruiser, Inboard, Meepo, Evolve, Koowheel, Acton Blink, Skatebolt, Lacroix og Kaly.

Sidstnævnte to er lidt dyrere end de andre, men så scorer de til gengæld også højeste karakterer i diverse anmeldelser på nettet.

Hvor meget koster et elektrisk skateboard?

Et elektrisk skateboard kan koste alt mellem 1500 DKK til 60000 DKK. De fleste ligger i den lave ende, hvorimod at fx Kaly og Lacroix ligger i den noget dyrere ende. Hvis du er på udkig efter et Boosted Board, som er virkelig lækkert at køre på, så skal du op med cirka 11-12000 DKK fra nyt. Hvis du derimod er villig nok til at gå lidt ned på kvalitet og nogle af de andre specifikationer, så kan du enten købe et WowGo eller Meepo, som begge ligger på omkring de 4-5000 DKK i pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *