Hvis du er ved at øve dig på dit elektriske løbehjul derhjemme, får du brug for god belysning om aften og nat. Her kan du fx tjekke tilbud hos Lyskilderdirekte, der sidder inde med belysning. Deres varer tæller talrige typer LED lys, der har lang levetid, bruger strømmen effektivt og afhængigt af model enten kan give et meget varmt, hyggeligt lys eller køligt, men klart lys i stil med typisk dagslys.

Projektører fra Lyskilderdirekte er den fleksible løsning

Hvis du leder efter lys inde på https://www.lyskilderdirekte.dk/, bemærker du hurtigt, at shoppen inden for LED har såvel projektører som lysrender og murlamper. Altså finder du ikke kun LED lys til indendørs brug. Projektører er naturligt nok den mest fleksible løsning, da de tit og ofte er mobile med egen fod at stå på. Disse kan dog også findes til vægmontering med et gadelysagtigt udseende.

Find lysrender til udendørs montering ved at tjekke IP-klassificering

Lysrender er mindre mobile, men de fylder ganske lidt og sørger for effektiv spredning af lyset. Du skal dog være obs på at vælge en lysrende, der kan tåle at være udendørs. Vandtætheden vil være det primære at have for øje her, hvor du så skal tjekke lysrendens IP-klassificering. For eksempel vil en lysrende med IP65 kunne tåle både støv (6) og spuling (5). Systemet er nemt nok at blive klog på.

Kører du i stalden? Få indendørs sensorbelysning

Hvis du er så heldig at have en tom stald eller et andet stort indendørs areal at køre på løbehjul på, kan du spekulere mindre på modstandsdygtighed over for vand og mere i bekvemmelighed. Her er LED sensorbelysning værd at overveje. Det tænder sig selv og holder sig tændt, så længe sensorerne bliver ved med at opfange bevægelse – og det gør de, hvis du bliver ved med at køre rundt derinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.