Når man ikke lige bor i København eller omegn, så er der altid en hel masse, som man gerne vil se og opleve, når man endelig er der. Derfor er en enkelt dag aldrig nok. Det er muligt at overnatte i København, både hvis prisen ikke har den store betydning, og hvis der ikke er så meget at gøre godt med. I København findes der hoteller i forskellige prisklasser med hotelværelse i København, B&B, vandrehjem og andre muligheder. Hvis man ikke har en hel masse penge at bruge på overnatning, og ikke absolut behøver at bo lige ved siden af tivoli, så er der også fine alternative muligheder, lidt uden for selve byen.

I den dyre ende

I den dyre ende er de store hoteller med hotelværelse i København, som alle sammen tilhører hver deres hotelkæde. Nogen af dem har hoteller i andre byer herhjemme, andre breder sig ud over hele verden. Her kan du købe en overnatning i et simpelt værelse, til en rimelig pris. Du kan også få et dyre værelse med lidt mere plads og komfort. Endelig er der de helt dyre værelser som gør det umuligt at mangle noget. Det lidt kedelige ved disse hoteller er, at uanset hvor i landet, eller verden, du besøger hoteller, så er de fuldkommen ens. Personalet har ens uniformer, værelserne er identiske, selv morgenmaden er den samme.

Midt i mellem

I mellem klassen af priserne er der de skønne mindre hoteller. De er ikke del af en stor kæde og bestemmer selv deres pris. Book et enkeltværelse i København uden at blive ruineret. Ud over at du ikke går fallit, så er hotellerne unikke på hver deres charmerende måde. Der er ikke to der er ens. Somme tider er der ikke engang to værelser, på samme hotel, som er ens.

Billigt

I den billige ende er der vandrehjem. Vandrehjemmene i København, er lige som vandrehjem alle andre steder i landet. Ikke noget vildt og voldsomt, men lige hvad der er brug for. Husk at du skal have vandrekort, for at overnatte på et vandrehjem. Kortet fornyes hvert år og koster ikke det blege, så hvis du kun skal bruge en seng i ny og næ, så er det gode penge at spendere.

Endnu mere billigt

Endnu billigere bliver det hvis du ikke behøver at bo lige i midten af byen på et hotelværelse i København. Er du villig til at tage metroen eller et S-tog, så er der rigtig mange billige alternativer hele vejen rundt om København. Der findes private værelser som du kan leje for en enkelt eller to overnatninger. I centrum er de dyre, men hvis du bare køre tre eller fire stop, med S-toget, så kan du nemt finde dem til en billigere pris.

Slutteligt er der faktisk også campingpladser, lidt uden for byen. Hvis du har et telt og en sovepose, så er det nok den billigste løsning af dem alle. Der er også enkelte som udlejer hytter, men så stiger prisen igen og hvis man regner transporten med, bliver det lidt pebret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *