Du kender følelsen. Du har endelig fået nyt udstyr til dit løbehjul. Du har mest bare lyst til at køre rundt på det hele aftenen. Det lader sig ikke ske, for du har dine pligter, du skal se til. 

Ligegyldig hvor du er i dit liv, vil du stå overfor denne problemstilling. Du har lyst til noget andet, end du faktisk ender med at gøre. Det er der en løsning på. Løsningen er, at du skal overlade ansvaret til andre, lægge dig en kalender, så du har plads til det hele, eller få din partner, familie eller lignende med ud på løbehjulet. 

Overlad ansvaret til eksperter 

Den nemmeste løsning er klart, at du glemmer alt om, at du faktisk skulle vaske vinduer eller trappe. Du glemmer alt om, at det faktisk også kunne være vildt lækkert at få malet lejligheden eller endelig bygget den hems. 

Se dig selv i øjnene, er det virkelig det, du har lyst til? Nej, vel. Du er slet ikke sådan et menneske, som står tidligt op om morgenen for at tage ud til en trælast og henter materialer til at bygge en hems. 

Du er slet ikke god til at vaske trapperne, du får hug hver eneste gang, du har gjort det. Hvis det ikke er dig og du er så dårlig til det, så drop det. Vi mennesker er ikke sat på jorden for at knokle hårdt for noget, der ikke giver mening. 

Få andre til at håndtere din trappevask i København. Trappevask København giver ikke meget til dit liv, hvis du skal have skæld ud, efter du har brugt en time eller to på noget, du virkelig hader. Så få dog professionelle til det. 

Gør det selv-tingen giver kun mening, hvis den faktisk giver mening for dig. Du kan ikke tvinge den ned over dit liv. 

Læg dig en kalender 

Af en bemærkelsesværdig årsag respekterer din omverden en lille bog, der er fuld at tal og bogstaver. I bogen er alle månederne opgjort, ugerne og dagene står endda i dem. Ned til hver eneste time kan du skrive, hvad du skal foretage dig der. 

Det hedder noget så magisk som en kalender. Denne magiske bog kan du skrive alle dine gøremål ind i. Hvis du lærer at mestre dens magi, vil du få mere tid til din hobby. Både fordi dit liv bliver mere organiseret, men også fordi din omverden respekterer, at der står i bogen, at du har fri leg til at stå på løbehjul nu. 

Engager din omverden 

Hvis du nu kunne gøre din partner, dine forældre, dine børn eller andre engageret i din hobby, hvad sker der så. Så kan I bruge tid sammen på jeres fælles hobby. 

Det er virkelig et modigt skridt at prøve at engagere din familie i din hobby. De kunne jo ende med at spolere den ved at være bedre end dig, ved at fjerne din alenetid. men det kan jo også gå godt.  Det kan ende med at være den bedste beslutning i dit liv. Tænk godt og grundigt, inden du vælger dit næste skridt mod mere tid på dit løbehjul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *