ANNONCE

Elektriske løbehjul gør det nemt at komme til og fra træning. Der er dog flere ting, som skal gå i hak for at træningen bliver god. Én af disse ting er din nattesøvn.

Du har måske også bemærket, at du ikke har haft den bedste nattesøvn på det sidste, og det ønsker du at gøre noget drastisk ved. Det er måske begyndt at påvirke din hverdag, fordi du mærker, at du føler dig meget træt og udmattet – Også selvom at du ikke føler, at der bør være en umiddelbar grund til dette.

Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du kan håndtere det.

Måske er det på tide med en anden seng?
Det kan være svært at finde ud af helt, hvordan du løser problemet med en dårlig nattesøvn, fordi det er ofte flere forskellige faktorer, der medvirker til en dårlig søvn. Men en ting du bør overveje, er, om din seng måske bare ikke længere passer til dig. Det kan der være mange grunde til, at den ikke gør, og måske er det faktisk på tide med en ny seng.

Du kan finde mange forskellige senge her.

En bedre rutine

Det er også altid godt at skabe nogle bedre rutiner, hvis du oplever, at din søvn er mere kaotisk. Det kan være, at du har haft mange dage, hvor du er gået sent i seng, og det kan sommetider være svært at få en god nattesøvn, når det f.eks. er ferie, hvor man nemt kan komme alt for sent i seng og stå alt for sent op også.

Skab en afslappende atmosfære

Det kan også være, at du bør overveje, om du måske har været udsat for stort pres eller stress på det sidste. For så er det naturligt, at du ikke har haft en så god søvn, da din krop ikke har haft det så godt.

Det kan derfor være, at du skal forsøge at berolige dig selv og lave ting, der gør dig meget afslappet, inden du lægger dig i seng. En idé kan være at tage et langt karbad og måske gøre hele stemningen hyggelig bare for dig selv. Det kan være, at du skal have nogle duftlys og bare dæmpe lyset lidt og så slappe lidt af.

Lige inden du vælger at gå i seng, bør du også undgå skærme som computer og iPhone, da det bestemt ikke medvirker til en bedre nattesøvn. I stedet kan du måske drikke en kop varm te og læse et blad eller en bog.

Bevæg kroppen
Det kan også være en idé at få din krop helt op i gear, så du kører dig selv træt, og det kan også være, at din krop netop har brug for at blive rørt en del. Det kan give dig en bedre nattesøvn, men det kan også være med til at gøre sådan, at du generelt får det bedre mentalt, fordi du får bevæget din krop meget mere, end du plejer.

Hvis du er i en periode, hvor du bare er lidt stresset, så kan det give endnu mere stress af at tænke på, at du skal ud at bevæge dig, så du bør selvfølgelig kun tage imod de råd, som du selv kan overskue. Du bør ikke selv få det værre af hele situationen, for det hjælper heller ikke på din nattesøvn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *